donderdag, januari 12, 2012

wasabi update januari!

De negende DichtSlamRap Boxtel - donderdag 26 januari, Le Temps Perdu Boxtel, 20.00 uur - wordt weer een avond vol poëtische verrassingen. De deelnemers zijn er klaar voor, ze zoeken alleen nog gretig publiek.
Op het podium dit jaar Jee Kast uit Brussel en de Eindhovense dichter Arnoud Rigter, twee oud-winnaars van DichtSlamRap. Ook opmerkelijk: Eindhovenaar Marco Martens – tot eind vorig jaar voorman van de rapformatie Macronizm – en Benne van der Velde aka Dr. B. Vijf jaar geleden als poet in Boxtel dit jaar heeft Benne een nieuwe stiel: poetische rap.
Andere deelnemers: Sven de Swerts (Antwerpen), Danny Danker en Barbara Beckers uit Roermond, Roel Weerheijm en Nadine Ancher uit Utrecht, Gerard Beentjes (Eemnes) en Viviane Rose en Alexander Franken uit Den Haag, En dan nog Tanya van der Wacht, een Nederlandse dichteres die in het Duitse Stemwerde woont.
Tijdens DichtSlamRap verschijnt de negende dichtbundel, DichtSlamRap deel 9. Vijf kunstenaars maakten dit jaar een kunstwerk aan de hand van gedichten in de nieuwe bundel. Plus als toegift een optreden van de winnaar van afgelopen jaar, Philip Meersman.
Gretig publiek is zeer welkom
DichtSlamRap 2012, donderdag 26 januari, cafe Le Temps Perdu, Boxtel, 20.00 uur.