zaterdag, april 12, 2008

Sven De Swerts zondag 13 April 2008 20.30u te Arenberg

<<>
OPEN PODIUM ** ARENBERG-ANTWERPEN >>


Na de (vele) muziek, het (lachende) woord, de (weinige) dans, het (af en toe) theater en het (leuke) cabaret, nu DE KORTFILM van oa :

VideAntz. Voor de voorstelling, tijdens de pauze en na de voorstelling zullen in de Cantina van de Arenberg filmpjes vertoond worden van deelnemers van VideAntz. Ze volgden allen een workshop in Kavka. De deelnemers zijn: Max Pouille, Andreas Lauwaert, Azlin Ismet, Glazeta Hakobyan, Sara-Anne Rousseau, Kaisa, Jolien Gadeyne, Immele Bosman, Miles Fischler, Sven Brusten. http://www.videantz.be/

“Cocoon” Jeroen Bogaert. Jeroen Bogaert studeerde aan het RITS. Hij deed stage bij productiehuis Czar als productie-assistant en regie-assistent. Op het eind van z’n derde jaar op het RITS had Jeroen reeds enkele kortfilms, een reclame en een documentaire gemaakt. Hij werkte ook mee als set dresser aan ‘Ex drummer’. COCOON is zijn laatste kortfilm.

“Laura” Wim Verstraete. Tijdens zijn opleiding aan de Kunsthumaniora Brussel kwam Wim Verstraete voor het eerst in contact met film. Na een jaar Sint-Lukas Brussel, stapte hij over naar het Narafi-instituut waar hij momenteel in zijn laatste jaar zit. "Laura" met een schitterende Aza de Clerck / Brenda (uit Sara) in hoofdrol.

“Vodka Zero” Necati Bozkurt. Necati Bozkurt komt uit Koerdistan. Hij heeft al 12 jaar ervaring als journalist en regisseur. Hij heeft ook 6 jaar hier in Belgie bij een Koerdische zender als presentator en regisseur van een documentaire programma gewerkt. Nu studeert hij aan de filmacademie te Antwerpen. Dit is zijn eerste kortfilm.

“Zoals een vliegtuig” Anthony Van Roosendael. Anthony studeert audiovisuele technieken bij Narafi. “Vijf voor twaalf” en de documentaire “twee mensen op zoek naar rust” zijn ook van zijn hand.
“A day in a life” Nicolas Daenens. Tegelijk met zijn studies volgt Nicolas ook Film aan de Academie van Sint-Niklaas, waar hij in 2005 afstudeerde. Hij maakt eerst de Making of van ‘Neveneffecten’ voor Woestijnvis en daarna de Making Of van ‘Ex-drummer’. “A Day in a Life “ is zijn eerste gesubsidieerde kortfilm van het VAF en zijn officieel debuut.

“B Story” Sven de Swerts. Sven de Swerts is reeds vier jaar performend bezig. Sven is winnaar van spraakwater Wijnegem 06, winnaar van de publieksprijs poetry slam Waregem 07. Hij maakte reeds enkele kortfilms.

“Mia” Tine Lens . Tine Lens' eindwerk, ‘Mia’, is ondertussen al geselecteerd voor verschillende festivals. Naast regisseren heeft ze al wat ervaring kunnen opdoen als setdresser, art-director en figuratieregisseur van verschillende kortfilms

"Pokker" en "Rokker" Studio Van Schoor. De (terechte) winnaars van vorig jaar en ja, wat doen een pinguïn, een wasmachine, een ridder en een toilet samen in twee animatiefilmpjes ?
Tevens, ook live muziek bij film door: The Tritones : Mysterieus en atmosferisch, episch en dramatisch. Dat zijn de woorden waarmee de muziek van The Tritones vaak wordt omschreven. Noem het neo-surf, noem het filmmuziek, maar welk etiket je er ook wil opkleven, The Tritones creëren vòòr alles een soundscape waarin emotie en fantasie op avontuur gaan.
http://www.thetritones.be/

Presentatie zoals steeds door "enen niet-archaïsche" dichter genaamd Stijn Vranken, ex-duizendpoot, toekomstig (gouden) uil, polyvalent reproducerende mier, aaibaar stekelvarken en naast dichter ook performer en monoliet. In januari 08 kwam zijn eerste dichtbundel ‘vlees mij!’ uit, ineens bij de Nederlandse poëziegiganten en voor u 't weet ook op uw leesschab.Vroeger achter slot en grendel maar sinds deze zomer terug huurbaar voor intieme bbq's en (onder-, boven- en in-)bedgedichtjes. http://stijnvranken.wordpress.com/

GRATIS GRATIS GRATIS START 20U30 STIPT ZONDAG 13-04-2008 ARENBERGSTRAAT 28 2000 ANTWERPEN Jef Staes Arenbergstraat 28 2000 Antwerpen 03/202.46.27